Handboek Wandsystemen

Het Handboek Wandsystemen is een praktisch naslagwerk boordevol handige informatie tijdens ontwerp, calculatie en werkvoorbereiding.

Dit handboek helpt jou om ideale ruimtes te creëren voor je klanten. Want iedereen verdient een ideale omgeving om in te wonen, te werken of te verblijven. 

Wandopbouw en KnaufZeker prestaties

In het handboek staat bij elk wandsysteem beschreven uit welke onderdelen (profielen, isolatie, beplating) de betreffende wand is opgebouwd. Daarbij wordt overzichtelijk getoond welke prestaties (bijvoorbeeld brandwerendheid en geluidsisolatie) conform KnaufZeker door Knauf gegarandeerd worden.

Praktisch in gebruik

Het Knauf Handboek Wandsystemen bevat een overzichtelijke inhoudsopgave: in de online PDF klik je op een wandsysteem en je komt direct op de betreffende systeempagina terecht.

Ga naar onze wandsystemen op deze website

Direct contact

Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan contact op met onze afdeling Techniek.

Telefoon:  030 247 33 89 
E-mail:  techniek@knauf.nl 


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer | Privacy | Voorwaarden

Colofon
Website door Zicht