Calculators en (systeem)wijzers

We maken het je graag gemakkelijk de juiste systemen en producten te kiezen. Daarom hebben we wijzers ontwikkeld, waarmee je direct ziet welke oplossing in jouw situatie toegepast kan worden. En voldoet aan de gestelde eisen. 

KnaufZeker Prestatiewijzer

De producten van Knauf staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en zijn op elkaar afgestemd voor een uitmuntende prestatie. Door Knauf producten met elkaar te combineren en te verwerken in een systeem, kunnen we de prestaties van het systeem garanderen. Deze garantie noemen we KnaufZeker. 

Naar de Prestatiewijzer

Gipswijzer

Ontdek in 4 snelle stappen welke gips en voorstrijk jij voor jouw klus kunt toepassen. Gebruik de juiste combinatie en je profiteert van 10 jaar KnaufZeker hechtingsgarantie.

Naar de Gipswijzer

Scheidingswandenwijzer 

Met een paar muisklikken kun je een volledig uitgeschreven Stabu-bestekpost van het betreffende systeem in je bestek overnemen, of de juiste principedetails in je bestektekening plaatsen. De prestaties van de systemen kunnen worden nagegaan aan de hand van de op te roepen rapporten.

Naar de Scheidingswandenwijzer

BoWall Systeemwijzer

Ontdek in een paar stappen welk BoWall systeem het beste aansluit bij je wensen. Je krijgt gedetailleerde informatie over de verschillende BoWall systemen, zoals montagehandleidingen, CAD tekeningen en prestatierapporten. 

Naar de BoWall Systeemwijzer

BoWall rekentool

Bereken snel en eenvoudig wat de kostenvoordelen zijn met BoWall, ten opzichte van conventioneel bouwen.

Naar de BoWall Rekentool


Creating Room for Living
Bij Knauf vinden we dat iedereen een ideale omgeving verdient om in te wonen, te werken of te verblijven. Want mensen voelen zich het prettigst in een woning of gebouw dat is afgestemd op hun wensen en behoeften. Daar is het bijvoorbeeld fijner wonen, prettiger werken of makkelijker leren. Meer over deze visie

Hoofdkantoor
Mesonweg 8 - 12
3542 AL Utrecht
Tel: 030 - 247 33 11
Fax: 030 - 240 96 90
Contact via e-mail

Productielocatie:
Logistiekweg 7
4906 AB Oosterhout

Knauf Techniek
Voor al je technische vragen.
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Tel: 030 - 247 33 89
Fax: 030 - 240 96 97


Over Knauf
Disclaimer | Privacy | Voorwaarden

Colofon
Website door Zicht