Sluit
Menu

Calculators en (systeem)wijzers

We maken het je graag gemakkelijk de juiste systemen en producten te kiezen. Daarom hebben we wijzers ontwikkeld, waarmee je direct ziet welke oplossing in jouw situatie toegepast kan worden. En voldoet aan de gestelde eisen. 

KnaufZeker Prestatiewijzer

De producten van Knauf staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en zijn op elkaar afgestemd voor een uitmuntende prestatie. Door Knauf producten met elkaar te combineren en te verwerken in een systeem, kunnen we de prestaties van het systeem garanderen. Deze garantie noemen we KnaufZeker. 

Naar de Prestatiewijzer

Gipswijzer

Ontdek in 4 snelle stappen welke gips en voorstrijk jij voor jouw klus kunt toepassen. Gebruik de juiste combinatie en je profiteert van 10 jaar KnaufZeker prestatiegarantie.

Naar de Gipswijzer

BoWall Systeemwijzer

Ontdek in een paar stappen welk BoWall systeem het beste aansluit bij je wensen. Je krijgt gedetailleerde informatie over de verschillende BoWall systemen, zoals montagehandleidingen, CAD tekeningen en prestatierapporten. 

Naar de BoWall Systeemwijzer

BoWall rekentool

Bereken snel en eenvoudig wat de kostenvoordelen zijn met BoWall, ten opzichte van conventioneel bouwen.

Naar de BoWall Rekentool

Knauf Handboek Wandsystemen

Het vernieuwde Knauf Handboek Wandsystemen is beschikbaar! Hierin vind je alle wandsystemen die wij aan onder andere geluid-, brand en stabiliteitstesten hebben ondervonden.

Download het Knauf Handboek Wandsystemen